• head_banner_01

Warna mode anyar kontras kapasitas ageung kantong mommy kaluar tahan ransel Oxford

Pedaran pondok:

Warna: sakumaha per gambar atanapi tiasa janten desain pelanggan
ukuran: 26 * 12 * 27cm
Harga FOB: US $ 5 -29.99 / Potongan
Min.Order Order: 12 Potongan / potongan
Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
biaya sampel: $ 30 / set
pangiriman: express, angkutan laut, angkutan udara
waktos kalungguhan: 7-15 dinten upami sayogi, atanapi Negotiable


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

QQ截图20200814223645


Q1. Kumaha kuring kéngingkeun conto desain baju renang budak lalaki sareng awéwé pikeun mastikeun kualitasna?
A: 1. Punten pasihkeun persis komposisi, konstruksi, kapadetan, lebar ogé pagawean tina lawon sareng desain ogé pangukuran baju jero pikeun kami. Ogé detil aksésoris, Kami tiasa numutkeun spésifikasi anjeun masihan anjeun sampel.
2. Anjeun tiasa ngirim kami sampel, urang tiasa numutkeun sampel anjeun masihan anjeun sampel counter.
Conto:

jghj (1)

Q2. Kumaha carana kuring kéngingkeun harga baju baju baju anu dibutuhkeun pikeun baju lalaki sareng awéwé?
A: 1. Punten pasihkeun persis komposisi, konstruksi, kapadetan, lebar ogé pagawean tina lawon sareng desain ogé pangukuran Swimsuit ka kami. Kami tiasa numutkeun spésifikasi anjeun masihan anjeun sampel sareng harga.
2. Anjeun tiasa ngirim kami sampel, urang tiasa numutkeun sampel anjeun masihan anjeun counter counter sareng harga.
3. Upami anjeun henteu terang jéntré lawon, Anjeun tiasa masihan gambar gambar ka AS, sareng panggunaan, urang tiasa numutkeun pangalaman urang masihan anjeun perkiraan harga. Tapi harga anu pasti kedah saatos kami mariksa sampel aslina anjeun.

jghj (2)

Q3. Kuring henteu terang inpormasi Swimsuit, kumaha kuring tiasa mesen ieu ti anjeun?
A: Kanggo desain baju renang budak lalaki sareng awéwé, Éta cara anu paling saé upami anjeun tiasa ngirimi kami sampel, janten kami tiasa numutkeun sampel anjeun masihan anjeun sampel counter pikeun mariksa kualitasna, ogé kami bakal ngadugikeun harga pikeun anjeun mariksa biaya. Saatos mastikeun sadayana ieu. Anjeun tiasa ngahubungi penjualan kami pikeun mesen.

Q4. Abdi grosir alit, naha anjeun nampi mesen alit?
J: Henteu aya masalah upami anjeun grosir alit, kami hoyong babarengan sareng anjeun babarengan.

P5. Kami desainer, Dupi anjeun ngabantosan kuring pikeun ngahasilkeun sampel anu kami rancang?
A: Misi kami pikeun ngabantosan konsumén pikeun suksés. Janten wilujeng sumping upami urang tiasa ngabantosan anjeun méréskeun masalah sareng ngajantenkeun desain anjeun janten leres.

Q6. Dupi anjeun ngadamel jasa OEM atanapi ODM?
A: Leres. Kami tiasa nampi jasa OEM pikeun desain lalaki sareng awéwé Jaket & Mantel. Ogé kami gaduh tim desainer urang nyalira. Janten wilujeng sumping pikeun milih produk ODM kami.

Q7. Naha anjeun ngagaduhan kawijakan khusus pikeun perusahaan Brand?
A: Leres, kami gaduh sababaraha dukungan khusus pikeun perusahaan anu gaduh mérek nyalira tapi ogé dina daptar palanggan VIP kami. Punten kirimkeun kami data jual anjeun taun kamari. Janten urang tiasa ningali kumaha ngadukung anjeun pikeun produk anjeun dina pasar anjeun.

Q8. Naha anjeun tiasa ngadamel layanan Door to Door? Kusabab kuring henteu terang kumaha ngalakukeun clearance bea cukai.
A: Leres. Kami tiasa ngadamel jasa Door to Door pikeun ngabantosan anjeun ngahémat waktos pangiriman. Ogé kami gaduh diskon ageung sareng perusahaan pelayaran sabab kami parantos seueur ngalakukeun ieu unggal dinten. Janten éta bakal ngahémat waktos anjeun ogé artos.

jghj (3)

Q9. Sabaraha lami pikeun kéngingkeun conto?
A: Biasana sakitar 10-15 dinten kanggo disiapkeun. Ogé biaya sampel bakal diperyogikeun, tapi upami anjeun mesen pangkalan ageung kana sampelna, éta tiasa dirobih.

Q10. Kumaha carana ngatur pamayaran?
A: Kami nampi Paypal, Jaminan Perdagangan Alibaba, TT. Western Union
Biasana deposit 30%, kasaimbangan 70% sateuacan shippment.
Patarosan naon waé, pls kersa ngahubungi kami ku email.

jghj (4)

Q11. Naon kisaran produk anjeun
A: Sagala jinis baju renang, sapertos bikini, kolor pondok, baju seragam bersepeda, penjaga ruam, legging sareng Yoga, sunhat, kacamata .kitu deui.
Sagala jinis papakéan barudak: sapertos baju orok, set top. Bib, baju haneut. Calana.
Sagala jinis kantong: Ransel, Kantong dahar beurang. Kantong sakola sareng sajabana.
Sagala jinis baju jero: baju jero lalaki, Awéwé Kutang, jsb.

Q12: Kumaha upami sertifikasi perusahaan anjeun?
A: Naon anu anjeun peryogikeun ku kami bakal kerjasama sareng nyayogikeun anjeun, contona SGS.

jghj (5)

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami