• head_banner_01

Tentang Kami

Perusahaan Tsunamiwater

973aaa9b

 Perusahaan Ngenalkeun

Tspringwater Co., Ltd. perenahna Kota Quanzhu, Propinsi Fujian, anu mangrupikeun produsen modél rajutan rajutan sareng éksportir, sareng langkung ti 10 taun. Desain, pamekaran, sumber sareng manufaktur, pasar nungtut di sakumna dunya, sapertos di nagara-nagara Uni Éropa, Amérika Serikat, Kanada, Australia sareng daérah Asia. URANG nampi barang-barang saham khusus OEM. Sababaraha barang henteu nganggo MOQ.

0641cd491

Lingkup Usaha

Kami nyayogikeun baju tekstil sapertos baju renang, baju renang, desain ngahijikeun, baju jero, baju jero seksi, baju olahraga pikeun awéwé, lalaki sareng murangkalih. Kami ogé tiasa ngadamel kantong anu sanés sapertos Paket Panjat, Kantong Siang, kantong komputer. Sareng sajabana.

c698ad40

Pabrik kami

Pabrik kami henteu ngan ukur ngagunakeun mesin jahit anu maju sareng prosés propésional pikeun ngahasilkeun Pakéan, tapi ogé ngerjakeun padamel anu berpengalaman. Pabrik kami tiasa ngadamel langkung ti 2000 produk pcs hiji Poé. Perusahaan kami nyayogikeun baju olahraga di langkung ti 65 nagara ka langkung ti 4,500 pangecér anu dipercaya. Kami henteu ngan ukur ngalakukeun jasa ODM, tapi ogé jasa OEM.

c698ad40

Nilai Perusahaan

Hormat pikeun palanggan, Integritas, Tim heula
Visi perusahaan: Nyiptakeun produk mérek olahraga pang populerna di dunya
Filsafat bisnis perusahaan: kajujuran, kerjasama, kaayaan win-win, pamekaran!
Status perusahaan: Inspirational, Sehat, Optimis, Tolerant, Sharing, Unity, Syukur.
Misi perusahaan: Nyiptakeun nilai pikeun konsumén, Ngawujudkeun impian pikeun pagawé, Sejahtera pikeun tanah air, sareng ngalakukeun upaya anu teu kendat-kendat pikeun kabahagiaan dirina sareng kulawargana.