• head_banner_01

Bikini Wavy Padet Wavy Hiji Bahu Bikini Ngatur Hujan Kelopak

Pedaran pondok:


  • Warna: sakumaha per atanapi tiasa janten desain pelanggan
  • ukuran: S-XL
  • Harga FOB: US $ 5 -29,99 / Potongan
  • Min.Order Order: 3 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • biaya sampel: $ 30 / set
  • Balanja : express, angkutan laut, angkutan udara
  • Waktos prosés : 7-15 dinten upami sayogi, atanapi Negotiable
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Bikini Wavy Padet Wavy Hiji Bahu Bikini Ngatur Hujan Kelopak

    Tempat Asalna: Fujian, Cina
    Ngaran mérek: TS
    Jumlah modél: BKN-01
    Kelompok Umur: Sawawa
    Fitur: Napas, Berkelanjutan, GELAS CEPOT, enteng, Daur Ulang, Regangan Opat Jalan
    Tipe Suplai: Item dina-Saham
    Jumlah anu sayogi: 1000
    Bahan: 80% Nyon 20% Spandex
    Jenis kelamin: Awéwé
    Gaya: Sét Bikini
    Tipe Pola: Polos
    7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Ngarojong
    Warna: 3 Kelir
    Logo: Nyetak Logo Khusus
    Fungsi: Wicking Uap
    Desain: Desain OEM & DM
    MOQ: 3PCS
    Ukuran: SML
    Lawon: 80% Nyon 20% Spandex
    Pamayaran: T / T, Paypal, Jaminan Perdagangan

    45242121745

    6

    Émbaran parusahaan
    Tspringwater Co., Ltd. perenahna Kota Quanzhu, Propinsi Fujian, anu mangrupikeun papakéan rajutan modél propésional
    produsén sareng éksportir, sareng langkung ti 10 taun. Desain, pamekaran, sumber sareng manufaktur,
    pasar nungtut di sakumna dunya, sapertos di nagara-nagara Uni Éropa, Amérika Serikat, Kanada, Australia sareng daérah Asia.
    URANG nampi barang-barang saham khusus OEM. Sababaraha barang henteu nganggo MOQ.

    19 21 24 22  23 25

    Kauntungan urang
    1. Kami pabrik di Fujian, Cina
    2. Urang parantos nyayogikeun jasa OEM pikeun konsumén mangtaun-taun
    3. Sateuacan produksi masal, sampel tiasa disayogikeun kanggo mariksa kualitasna
    4. MOQ leutik pikeun perusahaan alit sareng énggal.
    5. Desainer anu berpengalaman pikeun masihan naséhat pikeun ngabantosan desain anjeun
    6. salesman paling sabar ngawula pikeun anjeun.

    Eupan Balik Palanggan
    Conto conto ngeunaan persetujuan dina Wechat:
    hdf dfhgf

    FAQ:
    1. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto baju renang pikeun mastikeun kualitasna?
    1. Punten pasihkeun persis komposisi, konstruksi, kapadetan, lebar ogé pagawean tina lawon sareng desain ogé pangukuran baju jero pikeun kami. Ogé detil aksésoris, Kami tiasa numutkeun spésifikasi anjeun masihan anjeun sampel.
    2. Anjeun tiasa ngirim kami sampel, urang tiasa numutkeun sampel anjeun masihan anjeun sampel counter.

    2. Naon MOQ anjeun?
    Biasana MOQ nyaéta 50 pcs / set, ukuran henteu langkung ti 3. Kirang ti 50, harga hijian bakal langkung luhur.

    3. Kumaha carana ngatur pamayaran?
    A: Kami nampi Paypal, Jaminan Perdagangan Alibaba, TT. Western UnionNormally 30% deposit, kasaimbangan 70% sateuacan shippment. Patarosan naon waé, pls kersa ngahubungi kami ku email.
    index
    hsh

    klgl

    Wilujeng kontak sareng kami iraha waé pikeun inpormasi langkung rinci.
    Taros Kami:
    Telp: 13960365050
    Surélék: shelly.wang@qzwatson.com

    Q1. Kumaha kuring kéngingkeun conto desain baju renang budak lalaki sareng awéwé pikeun mastikeun kualitasna?
    A: 1. Punten pasihkeun persis komposisi, konstruksi, kapadetan, lebar ogé pagawean tina lawon sareng desain ogé pangukuran baju jero pikeun kami. Ogé detil aksésoris, Kami tiasa numutkeun spésifikasi anjeun masihan anjeun sampel.
    2. Anjeun tiasa ngirim kami sampel, urang tiasa numutkeun sampel anjeun masihan anjeun sampel counter.
    Conto:

    jghj (1)

    Q2. Kumaha carana kuring kéngingkeun harga baju baju baju anu dibutuhkeun pikeun baju lalaki sareng awéwé?
    A: 1. Punten pasihkeun persis komposisi, konstruksi, kapadetan, lebar ogé pagawean tina lawon sareng desain ogé pangukuran Swimsuit ka kami. Kami tiasa numutkeun spésifikasi anjeun masihan anjeun sampel sareng harga.
    2. Anjeun tiasa ngirim kami sampel, urang tiasa numutkeun sampel anjeun masihan anjeun counter counter sareng harga.
    3. Upami anjeun henteu terang jéntré lawon, Anjeun tiasa masihan gambar gambar ka AS, sareng panggunaan, urang tiasa numutkeun pangalaman urang masihan anjeun perkiraan harga. Tapi harga anu pasti kedah saatos kami mariksa sampel aslina anjeun.

    jghj (2)

    Q3. Kuring henteu terang inpormasi Swimsuit, kumaha kuring tiasa mesen ieu ti anjeun?
    A: Kanggo desain baju renang budak lalaki sareng awéwé, Éta cara anu paling saé upami anjeun tiasa ngirimi kami sampel, janten kami tiasa numutkeun sampel anjeun masihan anjeun sampel counter pikeun mariksa kualitasna, ogé kami bakal ngadugikeun harga pikeun anjeun mariksa biaya. Saatos mastikeun sadayana ieu. Anjeun tiasa ngahubungi penjualan kami pikeun mesen.

    Q4. Abdi grosir alit, naha anjeun nampi mesen alit?
    J: Henteu aya masalah upami anjeun grosir alit, kami hoyong babarengan sareng anjeun babarengan.

    P5. Kami desainer, Dupi anjeun ngabantosan kuring pikeun ngahasilkeun sampel anu kami rancang?
    A: Misi kami pikeun ngabantosan konsumén pikeun suksés. Janten wilujeng sumping upami urang tiasa ngabantosan anjeun méréskeun masalah sareng ngajantenkeun desain anjeun janten leres.

    Q6. Dupi anjeun ngadamel jasa OEM atanapi ODM?
    A: Leres. Kami tiasa nampi jasa OEM pikeun desain lalaki sareng awéwé Jaket & Mantel. Ogé kami gaduh tim desainer urang nyalira. Janten wilujeng sumping pikeun milih produk ODM kami.

    Q7. Naha anjeun ngagaduhan kawijakan khusus pikeun perusahaan Brand?
    A: Leres, kami gaduh sababaraha dukungan khusus pikeun perusahaan anu gaduh mérek nyalira tapi ogé dina daptar palanggan VIP kami. Punten kirimkeun kami data jual anjeun taun kamari. Janten urang tiasa ningali kumaha ngadukung anjeun pikeun produk anjeun dina pasar anjeun.

    Q8. Naha anjeun tiasa ngadamel layanan Door to Door? Kusabab kuring henteu terang kumaha ngalakukeun clearance bea cukai.
    A: Leres. Kami tiasa ngadamel jasa Door to Door pikeun ngabantosan anjeun ngahémat waktos pangiriman. Ogé kami gaduh diskon ageung sareng perusahaan pelayaran sabab kami parantos seueur ngalakukeun ieu unggal dinten. Janten éta bakal ngahémat waktos anjeun ogé artos.

    jghj (3)

    Q9. Sabaraha lami pikeun kéngingkeun conto?
    A: Biasana sakitar 10-15 dinten kanggo disiapkeun. Ogé biaya sampel bakal diperyogikeun, tapi upami anjeun mesen pangkalan ageung kana sampelna, éta tiasa dirobih.

    Q10. Kumaha carana ngatur pamayaran?
    A: Kami nampi Paypal, Jaminan Perdagangan Alibaba, TT. Western Union
    Biasana deposit 30%, kasaimbangan 70% sateuacan shippment.
    Patarosan naon waé, pls kersa ngahubungi kami ku email.

    jghj (4)

    Q11. Naon kisaran produk anjeun
    A: Sagala jinis baju renang, sapertos bikini, kolor pondok, baju seragam bersepeda, penjaga ruam, legging sareng Yoga, sunhat, kacamata .kitu deui.
    Sagala jinis papakéan barudak: sapertos baju orok, set top. Bib, baju haneut. Calana.
    Sagala jinis kantong: Ransel, Kantong dahar beurang. Kantong sakola sareng sajabana.
    Sagala jinis baju jero: baju jero lalaki, Awéwé Kutang, jsb.

    Q12: Kumaha upami sertifikasi perusahaan anjeun?
    A: Naon anu anjeun peryogikeun ku kami bakal kerjasama sareng nyayogikeun anjeun, contona SGS.

    jghj (5)

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami