• head_banner_01

Wisata Pabrik

Pabrik kami henteu ngan ukur ngagunakeun mesin jahit anu maju sareng prosés propésional pikeun ngahasilkeun Pakéan, tapi ogé ngerjakeun padamel anu berpengalaman. Pabrik kami tiasa ngadamel langkung ti 2000 produk pcs hiji Poé. Perusahaan kami nyayogikeun baju olahraga di langkung ti 65 nagara ka langkung ti 4,500 pangecér anu dipercaya. Kami henteu ngan ukur ngalakukeun jasa ODM, tapi ogé jasa OEM.