• head_banner_01

Kalayan Koper Sareng Bikini Emojis, Spanyol Nyiar Balik Wisata

Spanyol ngarévisi angka korban coronavirus na dinten Senén sareng ngadesek para wisatawan asing pikeun balik ti bulan Juli sabab ngagampangkeun salah sahiji lockdown anu ketat di Éropa, sanaos bisnis pariwisata teu skeptis ngeunaan salamet usum panas.

kjh

Bangsa anu paling sering dikanjang di dunya nutup panto sareng pantai na dina Maret pikeun nanganan pandemi COVID-19, teras maksakeun karantina dua minggu pikeun pengunjung luar negeri. Tapi sarat éta bakal diangkat ti 1 Juli, saur pernyataan pamaréntah.

"Anu paling parah aya di tukangeun urang," Menteri Luar Negeri Arancha Gonzalez Laya tweet kalayan emoji tina bikini, kacamata hideung sareng koper.

"Dina Juli kami laun-laun bakal muka Spanyol ka wisatawan internasional, angkat karantina, mastikeun standar kasalametan pangluhurna. Kami ngarepkeun 2 ngabagéakeun anjeun! "

Diwanohkeun dina 15 Méi kalayan sakedik peringatan, karantina ngabalukarkeun kabingungan dina industri pariwisata sareng tegangan sareng tatangga Perancis. Ku ngangkat éta, pamaréntah ngaharepkeun pikeun ngarobih kerusakan komunikasi anu langkung tiheula sareng dina posisi anu langkung kuat pikeun narik wisatawan asing usum panas ayeuna.

Spanyol biasana narik 80 juta jalma sataun, kalayan pariwisata nyatakeun langkung ti 12 persén produk doméstik kotor sareng bagian tina padamelan anu langkung ageung, janten usum usum panas penting pisan pikeun kamungkinan ngirangan resesi anu caket.

Menteri kaséhatan ogé ngarévisi jumlah korban langkung handap ampir 2.000 dugi ka 26.834 saatos mariksa data anu disayogikeun ku daérah, sareng nyatakeun ngan 50 urang maot tina virus salami saminggu katukang, ragrag pisan ti minggu-minggu saminggu. Jumlah total kasus ogé dirévisi turun janten 235.400.

Bar sareng réstoran di Madrid sareng Barcelona diidinan muka luar angkasa kalayan kapasitas satengahna ti dinten Senén, tapi seueur anu tetep ditutup nalika pamilik beuratna nilaina ngan ukur sababaraha.

Sababaraha jalma anu muka éta pesimis.

"Éta rumit, kami moal tiasa ngahemat usum wisata, kacuali [cukup] urang asing datang," saur Alfonso Gomez, hiji pemilik réstoran di Barcelona.


Pos waktos: Aug-13-2020