• head_banner_01

Peminat Yoga Praktek Yoga Di Bangkok, Thailand

jhjk (1) jhjk (2) jhjk (3)
Thailand mangrupikeun tempat paling saé di dunya pikeun latihan yoga.
Naha Anjeun Kedah Ngalatih Yoga di Thailand
Rupa-rupa guru yoga anu hadé ngalangkungan Thailand kalayan dasar anu heran sering. Sajumlah instruktur kelas dunya malahan parantos ngajantenkeun Thailand bumi na! Ieu ngajamin yén bakal aya kabeungharan bengkel yoga sareng mundur pikeun dipilih iraha waé anjeun ngarencanakeun perjalanan.

Naon deui, instruktur ieu pasti nyiptakeun komunitas yoga anu ramé. Anjeun bakal betah di bumi nalika kadatangan munggaran anjeun ka studio yoga di Thailand. Henteu umum pikeun kelas pikeun kaluar tuang babarengan saatos latihan, sareng sikep sabai sabai Thailand anu tampi, Thailand lumaku pikeun yogisna.

Ieu mangrupikeun 3 Kota Yoga Yoga Pangsaéna, sareng Dimana Latihan.
Thailand leres-leres magis, sareng éta mangrupikeun sababaraha tempat panas yoga di panjuru nagara. Ieu mangrupikeun sababaraha hotspot yoga Thailand anu ajaib!

1.Bangkok
jhjk (4)
Sibuk Bangkok panginten sanés tempat munggaran anu anjeun pikirkeun nalika ngeunaan matina yoga anjeun, tapi kabodoan na mangrupikeun alesan anu sampurna pikeun nyambungkeun deui sareng latihan anjeun. Nalika ibukota nagara éta henteu nawiskeun rohangan yoga anu tenang anu anjeun mendakan di tempat sanés, kota ngagungkeun sababaraha studio anu hadé.
Di Bangkok, instrukturna galak sareng studio-studio khususna - mampir pikeun kelas di Yoga Elemen dianggap "studio yoga pangsaéna Bangkok" atanapi Yoga Mutlak pikeun pasang di anjeun dina Mangga Ageung sateuacan angkat ka tempat anu aheng. Atanapi, upami anjeun milari latihan anu langkung tradisional, milari aliran Iyengar di Empower Yoga.

2. Kapuloan
jhjk (5)
Cai biru pirus jernih, palem anu ngageleger sareng gawir anu mengagumkeun - kapuloan Thailand pantes diaku sareng pastina tempat anu saé pikeun latihan yoga. Waktos laun di pulau-pulau, alam ngurilingan anjeun, sareng hawa haneut ngabantosan anjeun ngaleupaskeun sareng raos betah.
Anjeun tiasa mendakan studio yoga alit sareng komunitas kaséhatan di seuseueurna kapuloan anu sering dianjang sapertos Koh Tao, Koh Lanta, sareng Koh Samui, tapi salah sahiji tempat anu paling hadé pikeun didatangan khusus pikeun yoga nyaéta Koh Phangan.

Kalayan pamandangan yoga anu hirup, Koh Phangan mangrupikeun sababaraha pusat anu terkenal di dunya kalebet markas dunya Agama Yoga sareng The Sanctuary, Resort anu narik ati anu ogé nawiskeun perawatan detox sareng spa. Upami anjeun resep ngalengkepan latihan guru yoga anjeun di Thailand kidul anu ngajentul, parios Jivani Yoga.

3. Chiang Mai
jhjk (6)
Panungtungan tapi pastina teu saeutik anu "Mawar tina Kalér" - Chiang Mai. Kalayan penduduk sakitar 200,000, Chiang Mai mangrupikeun kota panggedéna kalér Thailand. Gunung-gunungna anu nyapu, curug anu loba, sareng geteran anu tenang parantos maok seueur hate.
Saur Chiang Mai, sareng sésana di beulah kalér, mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun hubungan deui sareng alam, latihan yoga anjeun, sareng diri anjeun nyalira. Aya sakedik hal pikeun sadayana di dieu - kadaharan anu luar biasa, pamandangan anu saé, hiburan wengi anu senang, sareng pemandangan anu murag-na - sareng komunitas kaséhatan sareng kaséhatan internasional anu mekar.

Hadir ka kelas naon waé di salah sahiji studio anu caket ka Old City, sapertos Namo Chiang Mai atanapi Wild Rose Yoga, sareng anjeun bakal langsung dirangkul ku instruktur yoga haneut anu nyebat tempat khusus ieu bumi. Gaya hirup santai sareng nekenkeun kahirupan alam ngajantenkeun tempat anu kalér janten tempat anu sampurna pikeun museurkeun kana prakték anjeun.


Pos waktos: Aug-13-2020